Vi afsender de flste ordrer indenfor 1-2 hverdage. Fragt fra 19 kr. 

Vi sender alle pakker med Post Nord.

Mindre ting og nedsatte udsalgsvarer sendes som almindelig brev, det kan tage op til 7 hverdage før pakken er fremme. Ønsker du at pakken kommer hurtigt selvom du har bestilt en "lille" ting kan du altid vælge Pakke med omdeling, så sender vi nemlig som pakke (1-2 dage). Vi har valgt denne måde at sende på for at kunne have så billige priser som muligt.

Vi sender normalt din ordre indenfor 48 timer, der kan dog i travle perioder gå op til 7 dage. Du får altid en ordre bekræftelse på mail og så modtager du også en mail når ordren afsendes fra os, så du kan holde øje med pakken.

Skulle du mod forventning ikke modtage pakken eller få besked fra Post Danmark indenfor 3 dage så kan der være sket en fejl. Vi oplever en gang imellem at mail og sms med pakke data ikke kommer. Så beder vi dig kontakte os, så vi kan få styr på pakken.

Hvis din Pakke sendes med Tracking nummer vil du modtage en mail fra post Danmark med nummeret. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os: Mail@navnetaske.dk

Vi sender kun i Danmark.